Wie is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

CameraHobby! - de site voor de digitale hobbyfotograaf

Vakantie

Höhen wanderweg

 

 

Wandeling van Hoog Öetz via de Balbach Alm over de Höhen wanderweg naar Mareil. Met een mooi uitzicht over de omgeving vanaf de Zwölferköpfel (2253 m)

Klik hier voor de foto gallerie.

Zomervakantie 2008 Oostenrijk

De zomervakantie is weer voorbij. Tijd om de foto's te bekijken en te bewerken.

Wie van bergen en wandelen houdt, komt in Oostenrijk aan z'n trekken. Mooi weer is dan wel een randvoorwaarde. En dat hadden wij. Cool

Dit jaar waren wij in Ochsengarten in het Öetz tahl.  Ons pension, Marlstein, ligt op ruim 1800. Heerlijk ontspannen en lekker eten tussen de wandelingen en het fotograferen door. Een aanrader.

Gasthof Marlstein

En voor de hobby fotograaf is er genoeg te zien om vele honderden foto's te schieten.

Oostenrijk; Ötztaler Radmarathon 2008

Op 31 augustus werd de Ötztaler Radmarathon in Tirol - Oostenrijk verreden. Deze wielerwedstrijd is één van de grootste uitdagingen voor elke wielrenner. Een afstand van 238 km en een totaal hoogteverschil van 5.500 meters worden in slechts weinig uren beslecht. De tour loopt over de 4 Alpen passen in Noord- en Zuid- Tirol (Kühtai, 2020m; Brander, 1.370m; Jaufenpass, 2090m; Timmelsjoch, 2509m) en dwingt de deelnemers tot een maximum prestatie. Drie klimaatstreken, met gevarieerde weersomstandigheden aan het eind van Augustus. Van sneeuw tot milde, zuidelijke temperaturen. Meer dan 4.000 amateur wielrenners, elk een prestatie op top niveau. De Ötztaler Radmarathon werd een succesvolle klassieker en is in de bekende toerisme plaats Sölden als wielerevenement niet meer weg te denken.


[Italiaan Antonio Corradini]